Σιδεράκια

Στο ιατρείο μας χρησιμοποιούμε σιδεράκια νέας τεχνολογίας, που επιτρέπουν την αποτελεσματική θεραπεία σε κάθε ορθοδοντική περίπτωση, όσο περίπλοκη κι αν είναι, κάνονας τη θεραπεία πιο γρήγορη & λιγότερο επώδυνη!

bt_bb_section_bottom_section_coverage_image
Στο Athens Dental Care είμαστε εκπαιδευμένοι και χρησιμοποιούμε ειδικά σιδεράκια νέας τεχνολογίας χαμηλής τριβής (Tip Edge Plus), που επιτρέπουν την αποτελεσματική θεραπεία σε κάθε ορθοδοντική περίπτωση, όσο περίπλοκη κι αν είναι. Το κύριο πλεονέκτημά τους σε σχέση με τα παραδοσιακά σιδεράκια είναι η ευελιξία που παρέχει η υποδοχή του τόξου κατά την κίνηση των δοντιών, καθώς η χαμηλή τριβή του επιτρέπει τις οδοντικές κινήσεις με την εφαρμογή πολύ ήπιων δυνάμεων. Όλα αυτά κάνουν τη θεραπεία πιο γρήγορη, λιγότερο επώδυνη για τον ασθενή και απαιτούν λιγότερες επισκέψεις στην κλινική!
H κλασική ορθοδοντική με σιδεράκια εφαρμόζεται σε παιδιά κι ενήλικες όλων των ηλικιών. Χρησιμοποιούνται ακίνητοι ορθοδοντικοί μηχανισμοί με μεταλλικά ή διαφανή σιδεράκια (αγκύλια). Με το πέρας της θεραπείας έχουμε ιδανική αποκατάσταση του άνω και κάτω οδοντικού τόξου, σωστή σύγκλειση και τέλειο ορθοδοντικό αποτέλεσμα, τόσο αισθητικά όσο και λειτουργικά.

Με τον όρο σύγκλειση εννοούμε τον τρόπο που συναρμόζουν τα πάνω με τα κάτω δόντια μας, όταν το στόμα μας είναι κλειστό. Μια ιδανική σύγκλειση μας επιτρέπει να έχουμε αρμονικότερες αναλογίες προσώπου, πιο υγιή δόντια, καλύτερη μάσηση, και άρθρωση, βελτιωμένη υγεία!

Διάφανα σιδεράκια

Τα διάφανα σιδεράκια είναι η ιδανική λύση για όσους αναζητούν μια θεραπεία με σιδεράκια που εκτός από αποτελεσματική (όπως τα παραδοσιακά μεταλλικά σιδεράκια), είναι και αισθητική. Όταν προσκολληθούν στην επιφάνεια του δοντιού, παίρνουν το χρώμα τους προκειμένου να “καμουφλάρουν” και να ελαχιστοποιήσουν την οπτική επίδραση που προκαλούν τα κλασικά μεταλλικά σιδεράκια.

https://athensdentalcare.gr/wp-content/uploads/2020/12/adc_logo_light.png
... smiles with signature

Ελάτε να δημιουργήσουμε μαζί το χαμόγελο που ονειρεύεστε!

Το Athens Dental Care είναι μια σύγχρονη, πρότυπη μονάδα παροχής οδοντιατρικών υπηρεσιών, όπου ασκούνται όλες οι ειδικότητες της Οδοντιατρικής.

Social Media
Ρωτήστε μας
Ωράριο Λειτουργίας
bt_bb_section_top_section_coverage_image