Κύριο μέλημά μας είναι να κάνουμε υγιείς & χαρούμενους τους μικρούς και μεγάλους ασθενείς μας!

bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

Στην κλινική μας

Είμαστε εξειδικευμένοι στην βελτίωση ορθοδοντικών προβλημάτων. Επενδύουμε στην γνώση και εκπαιδευόμαστε για όλες τις τελευταίες εξελίξεις σε κάθε μία μέθοδο ξεχωριστά. Εδώ θα βρείτε όλες τις μεθόδους ορθοδοντικής θεραπείας και μαζί θα διαλέξουμε αυτή που σας ταιριάζει.

https://athensdentalcare.gr/wp-content/uploads/2022/08/ADC-Work-117sec.jpg

Αόρατοι Νάρθηκες για ενήλικες

Η πιο σύχρονη μέθοδος αποκατάστασης ορθοδοντικών ανωμαλιών χωρίς σιδεράκια, με τη χρήση διαφανών ναρθήκων που μετακινούν προοδευτικά τα δόντια προς την επιθυμητή θέση, χρησιμοποιώντας υψηλή τεχνολογία και υπολογιστές.

https://athensdentalcare.gr/wp-content/uploads/2023/02/ADC_Work-132_small.jpg

Αόρατοι Νάρθηκες για παιδιά

Διαφανείς νάρθηκες που κάνουν τη διόρθωση του χαμόγελου του παιδιού σας γρήγορη, αποτελεσματική καθώς και υψηλής αισθητικής. Είναι η πιο άνετη ορθοδοντική θεραπεία, καθώς τα παιδιά μπορούν να τρώνε ό,τι θέλουν και να διατηρούν μια άριστη στοματική υγιεινή!

https://athensdentalcare.gr/wp-content/uploads/2022/08/ADC_Work_Compressed-112_edit.jpg

Σιδεράκια

H κλασική ορθοδοντική με σιδεράκια εφαρμόζεται σε όλες τις ηλικίες. Μεταλλικά ή διάφανα σιδεράκια με αποτέλεσμα την ιδανική αποκατάσταση των οδοντικών τόξων, σωστή σύγκλειση και τέλειο ορθοδοντικό αποτέλεσμα.

https://athensdentalcare.gr/wp-content/uploads/2023/02/ADC_Work-102_small.jpg

Εσωτερικά Σιδεράκια

Ιδανική για όσους δεν θέλουν να παρατηρήσει κανείς ότι φοράνε σιδεράκια. Τοποθετώντας τα σιδεράκια στην εσωτερική πλευρά των δοντιών, καταφέρνουμε και έχουμε μία εντελώς αόρατη, από τους συνομιλητές μας, θεραπεία.

https://athensdentalcare.gr/wp-content/uploads/2022/08/ADC-Work-170_edit.jpg

Προληπτική Ορθοδοντική

Για παιδιά 6-12 χρόνων, με σκοπό να αποκαταστήσουμε υπάρχουσες ορθοδοντικές ανωμαλίες, να εξασφαλίσουμε μια σωστή σχέση των οστών και να προετοιμάσουμε την μετέπειτα πλήρη ορθοδοντική αποκατάσταση, ώστε να είναι πιο εύκολη, σύντομη, χωρίς εξαγωγές μονίμων δοντιών.

https://athensdentalcare.gr/wp-content/uploads/2023/02/ADC_Work_Compressed-69_small-e1679219627340.jpg

Ορθογναθική Χειρουργική

Χειρουργική επέμβαση με στόχο την αποκατάσταση των οδοντοκρανιο-γναθοπροσωπικών δυσαναλογιών μέσω της μετακινήσης των οστών της άνω και της κάτω γνάθου, για την επίτευξη μιας αρμονικότερης ισορροπίας μεταξύ των χαρακτηριστικών του προσώπου.

https://athensdentalcare.gr/wp-content/uploads/2020/12/adc_logo_light.png
... smiles with signature

Ελάτε να δημιουργήσουμε μαζί το χαμόγελο που ονειρεύεστε!

Το Athens Dental Care είναι μια σύγχρονη, πρότυπη μονάδα παροχής οδοντιατρικών υπηρεσιών, όπου ασκούνται όλες οι ειδικότητες της Οδοντιατρικής.

Social Media
Ρωτήστε μας
Ωράριο Λειτουργίας
bt_bb_section_top_section_coverage_image