Περιοδοντολογία - ΕμφυτεύματαΤατιάνα

Γληνού

H Τατιάνα Γληνού γεννήθηκε στην Αθήνα και είναι απόφοιτος της Οδοντιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Μετά την απόκτηση του πτυχίου της ως Χειρουργός Οδοντίατρος συνέχισε τις σπουδές της στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα του Ε.Κ.Π.Α. με εξειδίκευση στην Περιοδοντολογία και την Εμφυτευματολογία.

Έχει διατελέσει επί πενταετίας επιστημονικός συνεργάτης του Πανεπιστημίου Αθηνών στο αντικείμενο της Περιοδοντολογίας, ενώ από το 2003 εργάζεται ως ελεύθερη επαγγελματίας. Από το 2009 ασχολείται αποκλειστικά με την άσκηση της Περιοδοντολογίας και της Εμφυτευματολογίας στο ιδιωτικό της ιατρείο και ως εξωτερική συνεργάτης στο Athens Dental Care.

Από το 1999 μέχρι και σήμερα παρακολουθεί πληθώρα επιστημονικών συνεδρίων, συμπεριλαμβανομένων Πανελληνίων Οδοντιατρικών Συνεδρίων, σεμιναρίων Περιοδοντολογίας της Ελληνικής Περιοδοντολογικής Εταιρείας, κλινικών σεμιναρίων, συμποσίων και επιστημονικών ημερίδων της Εταιρείας Οδοντοστοματολογικής Ερεύνης, ημερίδων της Ελληνικής Εταιρείας Οστεοενσωματωσης και του Οδοντιατρικού Συλλόγου Αττικής, του 1ου Εθνικού και Διεθνούς Συνεδρίου της Ελληνικής Εταιρείας Ενδοστοματικών Εφαρμογών Laser, του 1ου και 2ου Πανελληνίου Συνεδρίου Περιοδοντολογίας του Συλλόγου Ελλήνων Περιοδοντολόγων, του 1ου και 2ου Hellenic ITI Congress καθώς και διεθνή συνέδρια (IADR: Annual meeting of International Association for Dental Research- Continental European and Israeli Divisions, Θεσσαλονικη 2007) και Πανευρωπαϊκά συνέδρια Περιοδοντολογίας (Europerio 5, Μαδρίτη, 2006 και Europerio 6, Στοκχόλμη, 2009).

Έχει εργαστεί εθελοντικά ως οδοντίατρος στο Οδοντιατρικό Τμήμα του Ναυτικού Νοσοκομείου Αθηνών. Επίσης, στο πλαίσιο της μεταπτυχιακής διπλωματικής της εργασίας παρείχε περιοδοντική θεραπεία σε νεφροπαθείς ασθενείς που υποβάλλονταν σε αιμοκάθαρση με τεχνητό νεφρό στο Γενικό Νοσοκομείο Ασκληπιείο Βούλας.

bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

Ειδικότητες

Τατιάνα Γληνού

  • Περιοδοντολογία
  • Εμφυτεύματα
Η Περιοδοντολογία ασχολείται με την αντιμετώπιση των νόσων του περιοδοντίου, δηλαδή των στηρικτικών ιστών που περιβάλλουν τα δόντια. Οι νόσοι των ούλων (ουλίτιδα, περιοδοντίτιδα) είναι οι κύριες υπεύθυνες για την απώλεια περισσότερων δοντιών από ότι όλα τα άλλα οδοντικά νοσήματα μαζί.

Με τον όρο εμφυτεύματα εννοούμε τεχνητές ρίζες δοντιού συνήθως από τιτάνιο που τοποθετούνται στο οστό της άνω ή κάτω γνάθου “αντικαθιστώντας” ελλείποντα δόντια.

bt_bb_section_top_section_coverage_image
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image
0123456789001234567890
χρόνια

ομορφαίνουμε χαμόγελα!

012345678900123456789001234567890+
νέα χαμόγελα!

από το 1984

01234567890
Invisalign Diamond Providers

ορθοδοντικοί με εμπειρία στην θεραπεία με Αόρατους Νάρθηκες

0123456789001234567890
συνεργάτες ιατροί

διαφορετικών ειδικοτήτων για να σας χαρίσουν το τέλειο χαμόγελο!

https://athensdentalcare.gr/wp-content/uploads/2020/12/adc_logo_light.png
... smiles with signature

Ελάτε να δημιουργήσουμε μαζί το χαμόγελο που ονειρεύεστε!

Το Athens Dental Care είναι μια σύγχρονη, πρότυπη μονάδα παροχής οδοντιατρικών υπηρεσιών, όπου ασκούνται όλες οι ειδικότητες της Οδοντιατρικής.

Social Media
Ρωτήστε μας
Ωράριο Λειτουργίας
bt_bb_section_top_section_coverage_image