Ορθοδοντική για παιδιά & ενήλικεςΠηνελόπη

Γιακουμάκη

Η κα Πηνελόπη Γιακουμάκη, γεννήθηκε το 1953 στη Θεσσαλονίκη.

Το 1976 παίρνει το πτυχίο από την Οδοντιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών και έπειτα ξεκινάει μεταπτυχιακές σπουδές στη Γαλλία, στην Οδοντιατρική Σχολή Paris XIII (Montrouge) στο Παρίσι. Το διάστημα 1980-82 εργάζεται σε οδοντιατρείο της Ευρωπαϊκή Κοινότητα, στις Βρυξέλλες και ως επιστημονικός συνεργάτης στην Οδοντιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών, όπου και συμμετέχει σε συνέδρια, επιστημονικές έρευνες  και προγράμματα πρόληψης σε σχολεία της Αθήνας και της επαρχίας, υπό την αιγίδα του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Το 1984 ξεκινάει την επαγγελματική της σταδιοδρομία ως ορθοδοντικός στο δικό της ιατρείο. Παράλληλα της γίνεται πρόταση συμμετοχής στην αναβάθμιση του Ορθοδοντικού Κέντρου του Ιδρύματος Κοινωνικών Ασφαλίσεων. Εκεί ανέλαβε, παρακολούθησε και θεράπευσε πληθώρα ορθοδοντικών περιστατικών τόσο στη Αθήνα όσο και στη Ρόδο, ως υπεύθυνη των ορθοδοντικών περιστατικών του Ιδρύματος. Η θητεία της εκεί, της προσέφερε πλούσια κλινική εμπειρία και ηθική απολαβή της κοινωνικής προσφοράς.

Athens Dental Care

Το 2006 πραγματοποιεί ένα φοιτητικό της όραμα για έναν ενιαίο χώρο οδοντιατρικής περίθαλψης από μια ολοκληρωμένη ομάδα οδοντιάτρων πολλών ειδικοτήτων. Μία οδοντιατρική κλινική που προτείνει και εφαρμόζει στους ασθενείς ολοκληρωμένα πρωτόκολλα αποκατάστασης του στόματος, σύμφωνα με τις τελευταίες επιστημονικές εξελίξεις στο χώρο της οδοντιατρικής προσανατολισμένη πάντα στην “πράσινη” διαχείριση μιας επιχείρησης.  Το 2010 συμμετέχει στην επιστημονική ομάδα του “Detox Center”, εταιρία φυσικής υγείας και διατροφής, όπου αποκόμισε πλήθος γνώσεων τις οποίες και ενσωμάτωσε μετέπειτα στις θεραπείες της.  Από το 2013 εργάζεται αναλαμβάνει στις Βρυξέλλες το Ορθοδοντικό Τμήμα των Οδοντιατρικών Κλινικών Clinique Antoine Depage (2013-2014) και Centre Dentaire de Jette.

Λοιπή δραστηριότητα

Είναι μέλος του Οδοντιατρικού Συλλόγου Αθηνών, τακτικό μέλος της Ευρωπαϊκής Ορθοδοντικής Εταιρείας (ΕΟS), ιδρυτικό μέλος της Εταιρείας Κοινωνικής Οδοντιατρικής, μέλος στον Οδοντιατρικό Σύλλογο Βελγίου (Societe de Medecine Dentaire).  Παράλληλα στηρίζει πολλά χρόνια τον εθελοντισμό και  οργανώσεις που βοηθούν τον πλανήτη και τους ανθρώπους του.

bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

Ειδικότητες

Πηνελόπη Γιακουμάκη

  • Αόρατη Ορθοδοντική
  • Ορθοδοντική
  • Προληπτική Ορθοδοντική
Αόρατη ορθοδοντική αποκαλούμε τη νέα μέθοδο αποκατάστασης ορθοδοντικών ανωμαλιών χωρίς σιδεράκια, με τη χρήση διαφανών ναρθήκων που μετακινούν προοδευτικά τα δόντια προς την επιθυμητή θέση χρησιμοποιώντας υψηλή τεχνολογία και υπολογιστές.

Με τη βοήθεια της Ορθοδοντικής μπορούμε να αποκαταστήσουμε τις ανωμαλίες σύγκλεισης και να αποδώσουμε στο στόμα την ιδανική αισθητική εκδοχή του, σωστότερες αναλογίες προσώπου, υγιή δόντια, καλύτερη μάσηση, καλύτερη άρθρωση και άρα καλύτερη υγεία.

Η Προληπτική Ορθοδοντική αφορά παιδιά κάτω των 12 έτων, και έχει ως στόχο την πρόληψη δημιουργίας μελλοντικού ορθοδοντικού προβλήματος ή την καταστολή μιας πρώιμης ορθοδοντικής ανωμαλίας. Συνηθέστερα, αποκαθιστά σκελετικά προβλήματα των γνάθων και την έλλειψη χώρου για την ανατολή μονίμων δοντιών.

bt_bb_section_top_section_coverage_image
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image
0123456789001234567890
χρόνια

…ομορφαίνουμε χαμόγελα!

012345678900123456789001234567890+
νέα χαμόγελα!

από το 1984

01234567890
Invisalign Diamond Providers

ορθοδοντικοί με εμπειρία στην θεραπεία με Αόρατους Νάρθηκες

0123456789001234567890
συνεργάτες ιατροί

διαφορετικών ειδικοτήτων για να σας χαρίσουν το τέλειο χαμόγελο!

https://athensdentalcare.gr/wp-content/uploads/2020/12/adc_logo_light.png
... smiles with signature

Ελάτε να δημιουργήσουμε μαζί το χαμόγελο που ονειρεύεστε!

Το Athens Dental Care είναι μια σύγχρονη, πρότυπη μονάδα παροχής οδοντιατρικών υπηρεσιών, όπου ασκούνται όλες οι ειδικότητες της Οδοντιατρικής.

Social Media
Ρωτήστε μας
Ωράριο Λειτουργίας
bt_bb_section_top_section_coverage_image