Βοηθός ΟρθοδοντικούΜαρία

Τζιούρτζια

Η Μαρία Τζιούρτζια γεννήθηκε στη Βέροια και μεγάλωσε στη Γερμανία. Η αγάπη της για την Ελλάδα την έκανε να επιστρέψει, μετά το πέρας της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσής της, από το Dortmund της Γερμανίας στην Ελλάδα για τις σπουδές της στην Οδοντιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.
 
Καθ’ όλη τη διάρκεια των σπουδών της παρακολουθούσε χειρουργεία σε Πανεπιστημιακές κλινικές στα τμήματα της Στοματολογίας, της Γναθοπροσωπικής Χειρουργικής και της Περιοδοντολογίας, με ιδιαίτερο ενδιαφέρον στην τοποθέτηση εμφυτευμάτων. Έχει εργαστεί ως βοηθός οδοντιάτρου σε ιδιωτικά ιατρεία, τόσο στη Θεσσαλονίκη όσο και στο Dortmund της Γερμανίας. Επίσης, έχει παρουσιάσει εργασίες με οδοντιατρική θεματολογία στο Α.Π.Θ. και παρακολουθεί οδοντιατρικά συνέδρια σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.
 
Από το 2015 έως σήμερα, εργάζεται ως βοηθός ορθοδοντικού στο Athens Dental Care.
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

Ειδικότητες

Μαρία Τζιούρτζια

  • Αόρατη Ορθοδοντική
  • Ορθοδοντική
  • Προληπτική Οδοντιατρική
Αόρατη ορθοδοντική αποκαλούμε τη νέα μέθοδο αποκατάστασης ορθοδοντικών ανωμαλιών χωρίς σιδεράκια, με τη χρήση διαφανών ναρθήκων που μετακινούν προοδευτικά τα δόντια προς την επιθυμητή θέση χρησιμοποιώντας υψηλή τεχνολογία και υπολογιστές.

Με τη βοήθεια της Ορθοδοντικής μπορούμε να αποκαταστήσουμε τις ανωμαλίες σύγκλεισης και να αποδώσουμε στο στόμα την ιδανική αισθητική εκδοχή του, σωστότερες αναλογίες προσώπου, υγιή δόντια, καλύτερη μάσηση, καλύτερη άρθρωση και άρα καλύτερη υγεία.

Η Προληπτική Οδοντιατρική στα παιδιά αφορά την αποφυγή εμφάνισης ουλίτιδας και τερηδόνας στα νεογιλά και μόνιμα δόντια. Στους ενήλικες μάς ενδιαφέρει η διατήρηση της υγείας των δοντιών χωρίς νέες τερηδόνες ή νόσους του περιοδοντίου, αλλά και η έγκαιρη διάγνωση νόσων βλεννογόνου και κυρίως καρκίνου του στόματος.
bt_bb_section_top_section_coverage_image
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image
0123456789001234567890
χρόνια

…ομορφαίνουμε χαμόγελα!

012345678900123456789001234567890+
νέα χαμόγελα!

από το 1984

01234567890
Invisalign Diamond Providers

ορθοδοντικοί με εμπειρία στην θεραπεία με Αόρατους Νάρθηκες

0123456789001234567890
συνεργάτες ιατροί

διαφορετικών ειδικοτήτων για να σας χαρίσουν το τέλειο χαμόγελο!

https://athensdentalcare.gr/wp-content/uploads/2020/12/adc_logo_light.png
... smiles with signature

Ελάτε να δημιουργήσουμε μαζί το χαμόγελο που ονειρεύεστε!

Το Athens Dental Care είναι μια σύγχρονη, πρότυπη μονάδα παροχής οδοντιατρικών υπηρεσιών, όπου ασκούνται όλες οι ειδικότητες της Οδοντιατρικής.

Social Media
Ρωτήστε μας
Ωράριο Λειτουργίας
bt_bb_section_top_section_coverage_image