Εσωτερικά Σιδεράκια

Ιδανική για όσους δεν θέλουν να παρατηρήσει κανείς ότι φοράνε σιδεράκια. Τοποθετώντας τα σιδεράκια στην εσωτερική πλευρά των δοντιών, καταφέρνουμε και έχουμε μία εντελώς αόρατη, από τους συνομιλητές μας, θεραπεία!

Στην κλινική μας είμαστε εκπαιδευμένοι & εφαρμόζουμε την κορυφαία ψηφιακή τεχνική γλωσσικής ορθοδοντικής INCOGNITO® της 3M.

bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

Πώς γίνεται;

Με το πέρας της θεραπείας έχουμε ιδανική αποκατάσταση του άνω και κάτω οδοντικού τόξου, σωστή σύγκλειση και τέλειο ορθοδοντικό αποτέλεσμα. Πρόκειται για μια πραγματική τεχνολογική επανάσταση, εντελώς διαφορετική από τις παραδοσιακές γλωσσικές τεχνικές.
Ξεκινώντας από μια ψηφιακή τρισδιάστατη προσομίωση του στόματος κάθε ασθενούς, τα σιδεράκια σχεδιάζονται από υπολογιστή εξατομικευμένα για εσάς και μόνο, χυτεύονται για κάθε ένα από τα δόντια, όπως και τα εντελώς εξατομικευμένα σύρματα τόξων που χρησιμοποιούνται κατά τη διάρκεια της θεραπείας. Εκτός από τη βελτίωση της ποιότητας των αποτελεσμάτων, το σύστημα Incognito είναι πολύ πιο άνετο για τον ασθενή και μειώνει σημαντικά τους χρόνους θεραπείας.
https://athensdentalcare.gr/wp-content/uploads/2020/12/adc_logo_light.png
... smiles with signature

Ελάτε να δημιουργήσουμε μαζί το χαμόγελο που ονειρεύεστε!

Το Athens Dental Care είναι μια σύγχρονη, πρότυπη μονάδα παροχής οδοντιατρικών υπηρεσιών, όπου ασκούνται όλες οι ειδικότητες της Οδοντιατρικής.

Social Media
Ρωτήστε μας
Ωράριο Λειτουργίας
bt_bb_section_top_section_coverage_image