Αισθητική ΟδοντιατρικήΠαρασκευή

Γρηγοριάδη

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1979 και σπούδασε στην Οδοντιατρική Σχολή Αθηνών (1999-2005). Λόγω της προσωπικής της ανάγκης να προσφέρει εξειδικευμένες υπηρεσίες σε ανθρώπους που υποφέρουν με το κοίταγμα τους στον καθρέπτη κι αναγνωρίζοντας ότι το χαμόγελο αντικατοπτρίζει τη ψυχική μας διάθεση, την κοινωνική μας υπόσταση κι αναμφισβήτητα τη γενική μας υγεία, μετεκπαιδεύτηκε στο New York University, College of Dentistry στην Αισθητική Οδοντιατρική (2006-2008). Κατά την διάρκεια των σπουδών της συμμετείχε στο πρόγραμμα Ε.Π.Ε.Α.Ε.Κ. φοιτητών της οδοντιατρικής, αποκομίζοντας μέσα από εξειδικευμένη πρακτική άσκηση μεγάλη εμπειρία τόσο σε εμφράξεις σύνθετων ρητινών, ενδοδοντικές θεραπείες, ακίνητη και κινητή προσθετική, όσο και σε ακόμη πιο εξειδικευμένες οδοντιατρικές εργασίες όπως χειρουργική περιοδοντίου, ακρορριζεκτομές και προσθετική επί εμφυτευμάτων.(2001-2005).

Η συνεργασία της με το Athens Dental Care ξεκίνησε από τη δημιουργία του, το 2006. Ασχολείται τόσο με περιστατικά Αισθητικής όσο και Γενικής Οδοντιατρικής, προκειμένου να επιτυγχάνεται ο σωστός συντονισμός, η ιδανική χρονικά, θεραπευτικά και οικονομικά υλοποίηση ενός καθολικού για τον ασθενή σχεδίου θεραπείας.

Παράλληλα αναπτύσσει σημαντική επιστημονική δραστηριότητα κατά τα έτη 2004-2009 σε Πανελλήνια Συνέδρια Οδοντιατρικής, συμπόσια και σεμινάρια, με ελεύθερες και επιτοίχιες ανακοινώσεις και πολλές από τις ανωτέρω εργασίες της δημοσιεύτηκαν σε ελληνικά οδοντιατρικά περιοδικά. Η συμμετοχή της σε Πανελλήνια συνέδρια είναι συνεχής και δεν περιορίζεται σε αμιγώς οδοντιατρική βάση αλλά και σε ένα ευρύτερο φάσμα προσέγγισης του ανθρώπινου οργανισμού όπως η νοσηλευτική, η στοματική και γναθοπροσωπική ακτινολογία καθώς και η ανάπλαση ιστών ως προέκταση της πλαστικής χειρουργικής.

bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

Ειδικότητες

Παρασκευή Γρηγοριάδη

  • Αισθητική Οδοντιατρική
  • Προσθετική Οδοντιατρική
  • Προληπτική Οδοντιατρική
Λεύκανση, όψεις, ένθετα και στεφάνες: όλα είναι κομμάτι της Αισθητικής Οδοντιατρικής! Ειδικότερα, η αισθητική οδοντιατρική απαντάει στην επιθυμία όλων μας για βελτιωμένη αισθητική και ένα καλύτερο χαμόγελο.

Γέφυρες, στεφάνες, ολικές και μερικές κινητές οδοντοστοιχίες: είναι ορισμένα από τα μέσα της Επανορθωτικής Οδοντιατρικής (που χωρίζεται στην Κινητή και Ακίνητη Προσθετική) και έχει στόχο την αποκατάσταση του οδοντικού φραγμού μετά την απώλεια ενός ή περισσοτέρων δοντιών.

Η Προληπτική Οδοντιατρική στα παιδιά αφορά την αποφυγή εμφάνισης ουλίτιδας και τερηδόνας στα νεογιλά και μόνιμα δόντια. Στους ενήλικες μάς ενδιαφέρει η διατήρηση της υγείας των δοντιών χωρίς νέες τερηδόνες ή νόσους του περιοδοντίου, αλλά και η έγκαιρη διάγνωση νόσων βλεννογόνου και κυρίως καρκίνου του στόματος.

bt_bb_section_top_section_coverage_image
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image
0123456789001234567890
χρόνια

…ομορφαίνουμε χαμόγελα!

012345678900123456789001234567890+
νέα χαμόγελα!

από το 1984

01234567890
Invisalign Diamond Providers

ορθοδοντικοί με εμπειρία στην θεραπεία με Αόρατους Νάρθηκες

0123456789001234567890
συνεργάτες ιατροί

διαφορετικών ειδικοτήτων για να σας χαρίσουν το τέλειο χαμόγελο!

https://athensdentalcare.gr/wp-content/uploads/2020/12/adc_logo_light.png
... smiles with signature

Ελάτε να δημιουργήσουμε μαζί το χαμόγελο που ονειρεύεστε!

Το Athens Dental Care είναι μια σύγχρονη, πρότυπη μονάδα παροχής οδοντιατρικών υπηρεσιών, όπου ασκούνται όλες οι ειδικότητες της Οδοντιατρικής.

Social Media
Ρωτήστε μας
Ωράριο Λειτουργίας
bt_bb_section_top_section_coverage_image