Ειδική ΟρθοδοντικόςΜελίνα

Μωραϊτη

 
Η Μελίνα Μωραΐτη είναι απόφοιτος της Οδοντιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Από τα πρώτα έτη των σπουδών της έχει εργαστεί πλάι σε καταξιωμένους οδοντιάτρους διαφορετικών ειδικοτήτων στην Ελλάδα και στο εξωτερικό (Η.Π.Α., Βέλγιο, Ισπανία).
 
Από το 2015 μέχρι το 2019, παρακολούθησε πρόγραμμα σπουδών και απέκτησε την ειδικοτήτα της Ορθοδοντικής (MSc. Advanced Orthodontics) από το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο της Μαδρίτης (Universidad Europea de Madrid). Πιστοποιήθηκε επίσημα ως ιατρός Invisalign (Invisalign Diamond provider). Επίσης, εκπαιδεύτηκε και πιστοποίηθηκε στην εφαρμογή ακίνητων γλωσσικών αγκυλίων (“σιδεράκια”) με τη ψηφιακή μέθοδο Incognito. Το 2015 μετεκπαιδεύτηκε στη Γερμανία και πιστοποιήθηκε στη μέθοδο της Αόρατης Ορθοδοντικής με τη χρήση διαφανών ναρθήκων “Clear Aligner”. Έχει βραβευτεί και συμμετέχει με παρουσιάσεις εργασιών σε διεθνή συνέδρια, καθώς και έχει δημοσιεύσει άρθρα σε επιστημονικά περιοδικά.
 
Είναι ενεργό μέλος μεγάλων Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων, μεταξύ των οποίων οι “Γιατροί του Κόσμου”, “Actionaid” και η ομάδα “Σύμπλευση”, παρέχοντας εθελοντικά στον ελεύθερό της χρόνο δωρεάν οδοντιατρική φροντίδα σε κοινωνικά αποκλεισμένες ομάδες συνανθρώπων μας.
 
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

Ειδικότητες

Μελίνα Μωραϊτη

  • Αόρατη Ορθοδοντική
  • Ορθοδοντική
  • Προληπτική Ορθοδοντική
Αόρατη ορθοδοντική αποκαλούμε τη νέα μέθοδο αποκατάστασης ορθοδοντικών ανωμαλιών χωρίς σιδεράκια, με τη χρήση διαφανών ναρθήκων που μετακινούν προοδευτικά τα δόντια προς την επιθυμητή θέση χρησιμοποιώντας υψηλή τεχνολογία και υπολογιστές.

Με τη βοήθεια της Ορθοδοντικής μπορούμε να αποκαταστήσουμε τις ανωμαλίες σύγκλεισης και να αποδώσουμε στο στόμα την ιδανική αισθητική εκδοχή του, σωστότερες αναλογίες προσώπου, υγιή δόντια, καλύτερη μάσηση, καλύτερη άρθρωση και άρα καλύτερη υγεία.

Η Προληπτική Ορθοδοντική αφορά παιδιά κάτω των 12 έτων, και έχει ως στόχο την πρόληψη δημιουργίας μελλοντικού ορθοδοντικού προβλήματος ή την καταστολή μιας πρώιμης ορθοδοντικής ανωμαλίας. Συνηθέστερα, αποκαθιστά σκελετικά προβλήματα των γνάθων και την έλλειψη χώρου για την ανατολή μονίμων δοντιών.

bt_bb_section_top_section_coverage_image
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image
0123456789001234567890
χρόνια
...ομορφαίνουμε χαμόγελα!

Collaboratively administrate empowered markets via plug.

012345678900123456789001234567890+
νέα χαμόγελα!

από το 1984

01234567890
Invisalign Diamond Providers

ορθοδοντικοί με εμπειρία στην θεραπεία με Αόρατους Νάρθηκες

0123456789001234567890
συνεργάτες ιατροί

διαφορετικών ειδικοτήτων για να σας χαρίσουν το τέλειο χαμόγελο!

https://athensdentalcare.gr/wp-content/uploads/2020/12/adc_logo_light.png
... smiles with signature

Ελάτε να δημιουργήσουμε μαζί το χαμόγελο που ονειρεύεστε!

Το Athens Dental Care είναι μια σύγχρονη, πρότυπη μονάδα παροχής οδοντιατρικών υπηρεσιών, όπου ασκούνται όλες οι ειδικότητες της Οδοντιατρικής.

Social Media
Ρωτήστε μας
Ωράριο Λειτουργίας
bt_bb_section_top_section_coverage_image