Κύριο μέλημά μας είναι να κάνουμε υγιείς και χαρούμενους τους μικρούς και μεγάλους ασθενείς μας!

bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

Στην κλινική μας

θα βρείτε όλες τις ειδικότητες της Οδοντιατρικής και τα κατάλληλα πρωτόκολλα για την φροντίδα της οδοντοστοιχίας σας. Θέλουμε να βλέπουμε υγιείς και χαρούμενους ανθρώπους σε κάθε ηλικία. Εκπαιδευτήκαμε για να σας παρέχουμε τις καλύτερες οδοντιατρικές υπηρεσίες και είμαστε εδώ για να βελτιώσουμε την ποιότητα ζωής σας. Προτεραιότητα μας είναι η σωστή λειτουργία του στόματος σας και η επιβράβευση μας ένα όμορφο χαμόγελο. Είμαστε εδώ για να σας προτείνουμε ασφαλείς λύσεις και να ικανοποιήσουμε τις δικές σας ανάγκες.

https://athensdentalcare.gr/wp-content/uploads/2022/08/ADC-Work-117sec.jpg

Αόρατη Ορθοδοντική

Αόρατη ορθοδοντική αποκαλούμε τη νέα μέθοδο αποκατάστασης ορθοδοντικών ανωμαλιών χωρίς σιδεράκια, με τη χρήση διαφανών ναρθήκων που μετακινούν προοδευτικά τα δόντια προς την επιθυμητή θέση χρησιμοποιώντας υψηλή τεχνολογία και υπολογιστές.

https://athensdentalcare.gr/wp-content/uploads/2022/08/ADC_Work_Compressed-112_edit.jpg

Ορθοδοντική

Με τη βοήθεια της Ορθοδοντικής μπορούμε να αποκαταστήσουμε τις ανωμαλίες σύγκλεισης και να αποδώσουμε στο στόμα την ιδανική αισθητική εκδοχή του, σωστότερες αναλογίες προσώπου, υγιή δόντια, καλύτερη μάσηση, καλύτερη άρθρωση και άρα καλύτερη υγεία.

https://athensdentalcare.gr/wp-content/uploads/2022/08/ADC-Work-66_edit.jpg

Αισθητική Οδοντιατρική

Λεύκανση, όψεις, ένθετα και στεφάνες: όλα είναι κομμάτι της Αισθητικής Οδοντιατρικής! Ειδικότερα, η αισθητική οδοντιατρική απαντάει στην επιθυμία όλων μας για βελτιωμένη αισθητική και ένα καλύτερο χαμόγελο.

https://athensdentalcare.gr/wp-content/uploads/2022/08/ADC-Work-48_edit.jpg

Εμφυτεύματα

Με τον όρο εμφυτεύματα εννοούμε τεχνητές ρίζες δοντιού συνήθως από τιτάνιο που τοποθετούνται στο οστό της άνω ή κάτω γνάθου “αντικαθιστώντας” ελλείποντα δόντια.

https://athensdentalcare.gr/wp-content/uploads/2022/08/ADC_Work_Compressed-84_edit.jpg

Προσθετική

Γέφυρες, στεφάνες, ολικές και μερικές κινητές οδοντοστοιχίες: είναι ορισμένα από τα μέσα της Επανορθωτικής Οδοντιατρικής (που χωρίζεται στην Κινητή και Ακίνητη Προσθετική) και έχει στόχο την αποκατάσταση του οδοντικού φραγμού μετά την απώλεια ενός ή περισσοτέρων δοντιών.

https://athensdentalcare.gr/wp-content/uploads/2022/08/ADC_Work_Compressed-15_edit.jpg

Χειρουργική Στόματος

Τα πιο συνηθισμένα περιστατικά που εντάσσονται στη Χειρουργική στόματος και αντιμετωπίζονται στο ιατρείο είναι έγκλειστοι και ημιέγκλειστοι φρονιμίτες, έγκλειστα δόντια, υπολείμματα ριζών και περιακρορριζικές κύστεις.

Περιοδοντολογία

Η Περιοδοντολογία ασχολείται με την αντιμετώπιση των νόσων του περιοδοντίου, δηλαδή των στηρικτικών ιστών που περιβάλλουν τα δόντια. Οι νόσοι των ούλων (ουλίτιδα, περιοδοντίτιδα) είναι οι κύριες υπεύθυνες για την απώλεια περισσότερων δοντιών από ότι όλα τα άλλα οδοντικά νοσήματα μαζί.

https://athensdentalcare.gr/wp-content/uploads/2022/08/ADC-Work-170_edit.jpg

Παιδοδοντία

Η Παιδοδοντία είναι ο κλάδος της Οδοντιατρικής που ασχολείται με την παρακολούθηση της υγείας και την αντιμετώπιση προβλημάτων της στοματικής κοιλότητας των παιδιών και των εφήβων.

https://athensdentalcare.gr/wp-content/uploads/2022/08/ADC_Work_Compressed-43_edit.jpg

Στοματολογία

Η Στοματολογία ή Παθολογία του στόματος ασχολείται με τη διάγνωση και τη θεραπεία νοσημάτων του βλεννογόνου του στόματος (γλώσσα, υπερώα, παρειές, χείλη, έδαφος στόματος), των σιαλογόνων αδένων και των οστών των γνάθων, τα οποία μπορεί να οφείλονται σε τοπικούς ή σε γενικούς παράγοντες (συστηματικά νοσήματα).

https://athensdentalcare.gr/wp-content/uploads/2022/08/ADC-Work-137_edit.jpg

Προληπτική Οδοντιατρική

Η Προληπτική Οδοντιατρική στα παιδιά αφορά την αποφυγή εμφάνισης ουλίτιδας και τερηδόνας στα νεογιλά και μόνιμα δόντια. Στους ενήλικες μάς ενδιαφέρει η διατήρηση της υγείας των δοντιών χωρίς νέες τερηδόνες ή νόσους του περιοδοντίου, αλλά και η έγκαιρη διάγνωση νόσων βλεννογόνου και κυρίως καρκίνου του στόματος.

https://athensdentalcare.gr/wp-content/uploads/2022/08/ADC_Building_Compressed-37_edit.jpg

Στοματοπροσωπικός Πόνος

Ο όρος στοματοπροσωπικός πόνος αφορά κρανιοπροσωπικούς ή στοματογναθικούς πόνους διαφορετικής έντασης, διάρκειας και χρονιότητας.

https://athensdentalcare.gr/wp-content/uploads/2021/02/Πρασινη-διαχειριση.jpg

Πράσινη διαχείριση

Στο Athens Dental Care φροντίζουμε μέσω μίας σειράς πρακτικών (όπως η ανακύκλωση και ο έλεγχος τοξικών και μολυσματικών αποβλήτων) για τη μείωση του ενεργειακού αποτ

https://athensdentalcare.gr/wp-content/uploads/2020/12/adc_logo_light.png
... smiles with signature

Ελάτε να δημιουργήσουμε μαζί το χαμόγελο που ονειρεύεστε!

Το Athens Dental Care είναι μια σύγχρονη, πρότυπη μονάδα παροχής οδοντιατρικών υπηρεσιών, όπου ασκούνται όλες οι ειδικότητες της Οδοντιατρικής.

Social Media
Ρωτήστε μας
Ωράριο Λειτουργίας
bt_bb_section_top_section_coverage_image