Αόρατη Ορθοδοντική για εφήβους & παιδιά

Είναι η τελευταία επανάσταση και το μέλλον των ορθοδοντικών θεραπειών: διαφανείς νάρθηκες που κάνουν τη διόρθωση του χαμόγελου του παιδιού σας γρήγορη, αποτελεσματική καθώς και υψηλής αισθητικής. Tα παιδιά μπορούν να τρώνε ό,τι θέλουν (χωρίς τον κίνδυνο ξεκολλήματος ή τραυματισμού, όπως στα σιδεράκια) και να διατηρούν μια άριστη στοματική υγιεινή, αφού οι νάρθηκες είναι αφαιρούμενοι.

Η πιο άνετη & σύγχρονη ορθοδοντική θεραπεία για το παιδί σας!

Οι ορθοδοντικοί του Athens Dental Care είναι πιστοποιημένοι στις μεθόδους Αόρατης Ορθοδοντικής με τις τεχνικές Invisalign (Diamond providers), Spark, Angel & Clear Aligner. O Dr. Pablo Lirio είναι καθηγητής & επίσημος ομιλητής της Invisalign για όλη την Ευρώπη.

bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

Τι είναι;

Στην κλινική μας είμαστε πιστοποιημένοι και εφαρμόζουμε την κορυφαία ψηφιακή τεχνική αόρατης ορθοδοντικής INVISALIGN® (Invisalign Diamond providers), με αποσπώμενους διαφανείς νάρθηκες που αποκαθιστά πλήρως τις ορθοδοντικές ανωμαλίες σε παιδιά και ενήλικες. Με το πέρας της θεραπείας έχουμε ιδανική αποκατάσταση του άνω και κάτω οδοντικού τόξου, σωστή σύγκλειση και τέλειο ορθοδοντικό αποτέλεσμα.

Πώς γίνεται;

Μόλις αποφασίσετε να διορθώσετε το χαμόγελο του παιδιού σας με διαφανείς νάρθηκες, παίρνουμε φωτογραφίες και αποτυπώματα του στόματος. Με αυτό το αρχείο, οι ορθοδοντικοί μας σχεδιάζουν τη θεραπεία μέσω ενός ειδικού προγράμματος υπολογιστή που ονομάζεται Clincheck, το οποίο θα σας επιτρέψει να δείτε πώς θα είναι το τελικό χαμόγελο του παιδιού σας πριν ακόμη ξεκινήσετε τη θεραπεία!
Ο προγραμματισμός που θα πραγματοποιήσει ο ορθοδοντικός θα σταλεί στο εργαστήριο της Invisalign στις Ηνωμένες Πολιτείες, όπου θα εκτυπωθούν από τρισδιάστατους εκτυπωτές η σειρά των νάρθηκων που πρέπει να τοποθετείτε και να αλλάζετε κάθε 7-14 ημέρες. Κάθε νάρθηκας είναι ελαφρώς διαφορετικός από τον προηγούμενο, προκειμένου να πραγματοποιηθούν οι οδοντικές μετακινήσεις που έχει προγραμματίσει ο ορθοδοντικός σας. Έτσι, θα μπορείτε να δείτε την πρόοδο του χαμόγελου σας νάρθηκα-νάρθηκα!

Τι σημαίνει “Invisalign Diamond”;

Είμαστε υπερήφανοι που είμαστε Invisalign Diamond providers! Αυτό σημαίνει ότι οι ορθοδοντικοί μας διαθέτουν εξειδικευμένες γνώσεις και εμπειρία στην κορυφαία μέθοδο Αόρατης Ορθοδοντικής, βοηθώντας σας να επιτύχετε το τέλειο χαμόγελο.

Έχουμε βραβευτεί με τον τίτλο Diamond από την Invisalign ως αναγνώριση για την τεχνογνωσία μας, θεραπεύοντας εκατοντάδες ασθενείς με Αόρατους Νάρθηκες κάθε χρόνο.

Αυτά είναι σπουδαία νέα για τους ασθενείς μας, γιατί μπορούν να είναι ήσυχοι γνωρίζοντας ότι το χαμόγελό τους βρίσκεται στα χέρια των καλύτερων. Αποστολή μας είναι να διασφαλίσουμε ότι όλοι οι ασθενείς μας λαμβάνουν το υψηλότερο επίπεδο φροντίδας, σε συνδυασμό με τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα!

Έχετε απορίες σχετικά με την διαδικασία; Κάντε κλικ στο Αόρατη Ορθοδοντική: Συχνές απορίες.
https://athensdentalcare.gr/wp-content/uploads/2020/12/adc_logo_light.png
... smiles with signature

Ελάτε να δημιουργήσουμε μαζί το χαμόγελο που ονειρεύεστε!

Το Athens Dental Care είναι μια σύγχρονη, πρότυπη μονάδα παροχής οδοντιατρικών υπηρεσιών, όπου ασκούνται όλες οι ειδικότητες της Οδοντιατρικής.

Social Media
Ρωτήστε μας
Ωράριο Λειτουργίας
bt_bb_section_top_section_coverage_image