Κύριο μέλημά μας είναι να κάνουμε υγιείς και χαρούμενους τους μικρούς και μεγάλους ασθενείς μας!

bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

Στην κλινική μας

θα βρείτε όλες τις ειδικότητες της Οδοντιατρικής και τα κατάλληλα πρωτόκολλα για την φροντίδα της οδοντοστοιχίας σας. Θέλουμε να βλέπουμε υγιείς και χαρούμενους ανθρώπους σε κάθε ηλικία. Εκπαιδευτήκαμε για να σας παρέχουμε τις καλύτερες οδοντιατρικές υπηρεσίες και είμαστε εδώ για να βελτιώσουμε την ποιότητα ζωής σας. Προτεραιότητα μας είναι η σωστή λειτουργία του στόματος σας και η επιβράβευση μας ένα όμορφο χαμόγελο.

https://athensdentalcare.gr/wp-content/uploads/2023/05/ADC_Work_Compressed-1611_small.jpg

Αισθητική

Η αισθητική οδοντιατρική απαντάει στην επιθυμία όλων μας για βελτιωμένη αισθητική & ένα καλύτερο χαμόγελο, που με τη σειρά τους αποτελούν κίνητρο εκ μέρους του ασθενούς για οδοντιατρική θεραπεία.

https://athensdentalcare.gr/wp-content/uploads/2023/05/ADC_Work_Compressed-555_small.jpg

Εμφυτεύματα

Με τον όρο εμφυτεύματα εννοούμε τεχνητές ρίζες δοντιού συνήθως από τιτάνιο που τοποθετούνται στο οστό της άνω ή κάτω γνάθου “αντικαθιστώντας” ελλείποντα δόντια.

https://athensdentalcare.gr/wp-content/uploads/2023/05/ADC_Work_Compressed-841_edit.jpg

Χειρουργική Στόματος

Έγκλειστοι και ημιέγκλειστοι φρονιμίτες, έγκλειστα δόντια, υπολείμματα ριζών και περιακρορριζικές κύστεις είναι τα πιο συνηθισμένα περιστατικά που αντιμετωπίζονται στα ιατρεία μας.

https://athensdentalcare.gr/wp-content/uploads/2023/05/ADC_Work_Compressed-2004_small.jpg

Κροταφογναθική άρθρωση

Το τρίξιμο δοντιών είναι μία συνήθεια που κάνει τους ανθρώπους που υποφέρουν από αυτόν να σφίγγουν ή να τρίζουν τα δόντια τους.Για την καταπολέμηση αυτής της συνήθειας είναι η χρήση ειδικού οδοντιατρικού νάρθηκα βρυγμού.

https://athensdentalcare.gr/wp-content/uploads/2023/05/ADC_Work_Compressed-1008_small.jpg

Περιοδοντολογία

Η Περιοδοντολογία ασχολείται με την αντιμετώπιση των νόσων του περιοδοντίου, δηλαδή των στηρικτικών ιστών που περιβάλλουν τα δόντια. Η ουλίτιδα & η περιοδοντίτιδα είναι οι κύριες υπεύθυνες για την απώλεια περισσότερων δοντιών από ότι όλα τα άλλα οδοντικά νοσήματα μαζί.

https://athensdentalcare.gr/wp-content/uploads/2023/05/ADC-Work-808-2048x1536-1.jpg

Προσθετική

Γέφυρες, στεφάνες, ολικές και μερικές κινητές οδοντοστοιχίες είναι ορισμένα από τα μέσα της Επανορθτικής Οδοντιατρικής & έχει στόχο την αποκατάσταση του στόματος μετά την απώλεια ενός ή περισσοτέρων δοντιών.

https://athensdentalcare.gr/wp-content/uploads/2020/12/adc_logo_light.png
... smiles with signature

Ελάτε να δημιουργήσουμε μαζί το χαμόγελο που ονειρεύεστε!

Το Athens Dental Care είναι μια σύγχρονη, πρότυπη μονάδα παροχής οδοντιατρικών υπηρεσιών, όπου ασκούνται όλες οι ειδικότητες της Οδοντιατρικής.

Social Media
Ρωτήστε μας
Ωράριο Λειτουργίας
bt_bb_section_top_section_coverage_image