Γενική ΟδοντιατρικήΓιώργος

Κατσικαρέλης

Αποφοίτησε το 2019 από την Οδοντιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου της Σόφιας. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια και διετέλεσε ομιλητής σε συνέδριο με βασικό θέμα “ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗΣ ΜΕ ΕΙΚΟΝΑ ΦΘΟΡΙΣΜΟΥ” και η χρήση του velscope για την έγκαιρη διάγνωση καρκίνου του στόματος, καθώς και πολλών άλλων παθήσεων μέσω πρακτικής εξάσκησης με τους παρευρισκόμενους (hands on).

Διετέλεσε τη στρατιωτική του θητεία υπηρετώντας στο Οδοντιατρικό Τμήμα του 401 Γενικού Στρατιωτικού Νοσοκομείου Αθηνών και έλαβε μέρος σε όλες τις δραστηριότητες του τμήματος ως Οδοντίατρος. Συγκεκριμένα, πραγματοποίησε πλήθος οδοντοθεραπευτικών εργασιών που περιλαμβάνουν εμφράξεις (σφραγίσματα), ενδοδοντικές θεραπείες (απονευρώσεις) σε μεγάλο βαθμό, περιοδοντικές θεραπείες, καθώς και εξαγωγές οδοντών.

Έκτοτε εργάζεται και έχει παρακολουθήσει μεγάλο αριθμό σεμιναρίων και συνεδρίων με κύρια έμφαση στην Ανατομικά Καθοδηγούμενη Ενδοδοντία.

Η συνεργασία του με το Athens Dental Care ξεκίνησε από το 2022. Ασχολείται τόσο με περιστατικά Αισθητικής όσο και Γενικής Οδοντιατρικής, προκειμένου να επιτυγχάνεται ο σωστός συντονισμός, η ιδανική χρονικά, θεραπευτικά και οικονομικά υλοποίηση ενός καθολικού για τον ασθενή σχεδίου θεραπείας.

bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

Ειδικότητες

Γιώργος Κατσικαρέλης

  • Προσθετική Οδοντιατρική
  • Αισθητική Οδοντιατρική
  • Χειρουργική Στόματος
Γέφυρες, στεφάνες, ολικές και μερικές κινητές οδοντοστοιχίες: είναι ορισμένα από τα μέσα της Επανορθωτικής Οδοντιατρικής (που χωρίζεται στην Κινητή και Ακίνητη Προσθετική) και έχει στόχο την αποκατάσταση του οδοντικού φραγμού μετά την απώλεια ενός ή περισσοτέρων δοντιών.

Λεύκανση, όψεις, ένθετα και στεφάνες: όλα είναι κομμάτι της Αισθητικής Οδοντιατρικής! Ειδικότερα, η αισθητική οδοντιατρική απαντάει στην επιθυμία όλων μας για βελτιωμένη αισθητική και ένα καλύτερο χαμόγελο.

Τα πιο συνηθισμένα περιστατικά που εντάσσονται στη Χειρουργική στόματος και αντιμετωπίζονται στο ιατρείο είναι έγκλειστοι και ημιέγκλειστοι φρονιμίτες, έγκλειστα δόντια, υπολείμματα ριζών και περιακρορριζικές κύστεις.

bt_bb_section_top_section_coverage_image
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image
0123456789001234567890
χρόνια

…ομορφαίνουμε χαμόγελα!

012345678900123456789001234567890+
νέα χαμόγελα!

από το 1984

01234567890
Invisalign Diamond Providers

ορθοδοντικοί με εμπειρία στην θεραπεία με Αόρατους Νάρθηκες

0123456789001234567890
συνεργάτες ιατροί

διαφορετικών ειδικοτήτων για να σας χαρίσουν το τέλειο χαμόγελο!

https://athensdentalcare.gr/wp-content/uploads/2020/12/adc_logo_light.png
... smiles with signature

Ελάτε να δημιουργήσουμε μαζί το χαμόγελο που ονειρεύεστε!

Το Athens Dental Care είναι μια σύγχρονη, πρότυπη μονάδα παροχής οδοντιατρικών υπηρεσιών, όπου ασκούνται όλες οι ειδικότητες της Οδοντιατρικής.

Social Media
Ρωτήστε μας
Ωράριο Λειτουργίας
bt_bb_section_top_section_coverage_image