Πιστοποιήσεις - Athens Dental Care

Athens Dental Care

Invisalign Diamond

Τι σημαίνει να είσαι ιατρείο “Invisalign Diamond”;

Είμαστε υπερήφανοι που είμαστε Invisalign Diamond providers! Αυτό σημαίνει ότι οι ορθοδοντικοί μας διαθέτουν εξειδικευμένες γνώσεις και εμπειρία στην κορυφαία μέθοδο Αόρατης Ορθοδοντικής, βοηθώντας σας να επιτύχετε το τέλειο χαμόγελο.

Έχουμε βραβευτεί με τον τίτλο Diamond από την Invisalign ως αναγνώριση για την τεχνογνωσία μας, θεραπεύοντας εκατοντάδες ασθενείς με Αόρατους Νάρθηκες κάθε χρόνο.

Αυτά είναι σπουδαία νέα για τους ασθενείς μας, γιατί μπορούν να είναι ήσυχοι γνωρίζοντας ότι το χαμόγελό τους βρίσκεται στα χέρια των καλύτερων. Αποστολή μας είναι να διασφαλίσουμε ότι όλοι οι ασθενείς μας λαμβάνουν το υψηλότερο επίπεδο φροντίδας, σε συνδυασμό με τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα!

Το προσωπικό της επιστημονικής ομάδας και του εργαστηρίου μας διαθέτει, επίσης, επίσημη πιστοποίηση, κατόπιν μετεκπαίδευσης, στις μεθόδους Αόρατης Ορθοδοντικής με τη χρήση διάφανων ναρθήκων Spark, Angel Aligners & Clear Aligner.

Επίσης, είμαστε πιστοποιημένοι στη χρήση μηχανισμών γλωσσικής ορθοδοντικής Incognito.

Τόσο ο μηχανολογικός όσο και ηλεκτρονικός εξοπλισμός του εργαστηρίου μας είναι σύγχρονος και ο πλέον προτεινόμενος και πιστοποιημένος.

Δε μπορούμε παρά να είμαστε υπερήφανοι για την πρωτοπορία μας αλλά και για τα αποτελέσματα που κάνουν ευτυχείς τους ασθενείς μας κι εμάς!

17
403706444_761753855995258_3175432597907953250_n
21
18
13
21
https://athensdentalcare.gr/wp-content/uploads/2020/12/adc_logo_light.png
... smiles with signature

Ελάτε να δημιουργήσουμε μαζί το χαμόγελο που ονειρεύεστε!

Το Athens Dental Care είναι μια σύγχρονη, πρότυπη μονάδα παροχής οδοντιατρικών υπηρεσιών, όπου ασκούνται όλες οι ειδικότητες της Οδοντιατρικής.

Social Media
Ρωτήστε μας
Ωράριο Λειτουργίας
bt_bb_section_top_section_coverage_image